380 mensen stapten meteen in en gaan mee op verdiepingsreis in de pijlen!🧚‍♀️

ARROWS

Uitgebreide gids waarin ik je alles vertel over de pijlen op mijn eigen praktische manier

ARROWS

Uitgebreide gids waarin ik je alles vertel over de pijlen op mijn eigen praktische manier

Human Design geeft een unieke kijk in hoe jij ontworpen bent en daarvan gebruik kan maken om het leven te creëren wat voor jou bedoeld is. Het is een combinatie van oude wijsheden zoals het Chakra systeem, de i-Ching, de Kaballah tree of life en moderne wetenschappen. Het opvragen van jouw Human Design chart (ook wel Bodygraph genoemd) is heel gemakkelijk, maar er iets van begrijpen is een tweede. In eerste instantie zie je waarschijnlijk vooral lijntjes, kleurtjes, witte vlakken, pijlen en woorden waar je nog nooit van hebt gehoord 😉

Afgelopen half jaar ben ik in “de pijlen” gedoken. Ofwel variabelen. Dat zijn er totaal 16 met nog een flinke hoeveelheid variaties daarop. Kortom veel info 😅

Je hoeft het gelukkig niet allemaal zelf uit te pluizen! Dat heb ik met veel plezier voor jou gedaan. In dit uitgebreide naslag werk gaan we diep in op de pijlen, zodat jij jezelf nog een laag dieper leert kennen.

Pijlen Human Design

Het enige wat je nodig hebt om jouw design te leven, is de informatie die voor jou van toepassing is én dan praktisch gebracht! 

ARROWS

In deze uitgebreide gids leer je over de vier pijlen in Human Design.

Ontdekt wat ze betekenen en vooral wat ze betekenen voor JOU! Op mijn eigen praktische manier leg ik dit aan je uit, zodat jij de kennis hebt, maar het ook kunt toepassen.

De pijlen worden ook wel variabelen genoemd en ze zijn een geweldige manier om meer te leren over waarom je bent zoals je bent.
Ze maken heel veel voor je duidelijk en zijn een geweldige verdieping op de eventuele kennis die je al hebt over jouw unieke design. Totaal zijn het 16 variabelen, waarbij ik in ga op wát je er dan mee kunt en hoe dat er dan uitziet.

✨ De pijl linksboven vertelt ons hoe jij je voedsel en informatie verwerkt
✨De pijl linksonder legt uit in welke omgeving je het meest tot je recht komt
✨De pijl rechtsonder vertelt hoe jij de wereld waarneemt
✨De pijl rechtsboven gaat over jouw motivatie en hoe dit jou in beweging zet

Ze maken heel veel voor je duidelijk en zijn een geweldige verdieping op de eventuele kennis die je al hebt over jouw unieke design. Totaal zijn het 16 variabelen, waarbij ik in ga op wát je er dan mee kunt en hoe dat er dan uitziet.

Deze Human Design gids transformeert de manier waarop je naar jezelf kijkt en je leven leeft.

Levering april 2024 – PRESALE nu!

44,-

Arrows pijlen Human Design

“Yes!!! Die voelde ik al een tijdje aankomen….én natuurlijk gelijk aangeschaft. Kan niet wachten op jouw heldere versie hiervan 🤩😍”

Wat staat erin? 

🧚‍♀️De 4 pijlen: ………….
🧚‍♀️Met zijn 16 variabelen: ……
🧚‍♀️…….

Human Design pijlen arrows

Leef jouw design

Voor wie is ARROWS?

Hoe gaat bestellen?

Stap 1: Zodra je ARROWS hebt gekocht krijg je een bevestigingsmail. 
Stap 2: Lastigste! Even geduld hebben. In april 2024 is ARROWS klaar.
Stap 3: Zodra ARROWS klaar is krijg je het naslagwerk als PDF toegestuurd via de mail en wordt ARROWS ook toegevoegd aan jouw Huddle omgeving.

Jouw design blijft je hele leven gelijk. Dus waarom zou je niet NU beginnen met belichamen en niet langer wachten? Het leven van je dromen ligt aan je voeten. Ik kan dit met mijn hand op mijn hart (centrum ha!) tegen je zeggen. Mijn leven is compleet verandert omdat ik de Projector 2/4 ben geworden die ik bedoeld was te zijn! – Lindy

Reviews

Human Design pijlen arrows review
arrows human design pijlen

FAQ

Wat is de levertijd van ARROWS?

Levering april 2024 – PRESALE nu!

Hoe ontvang ik ARROWS?

Je ontvangt ARROWS in je mailbox als PDF wanneer deze klaar is en je ontvangt een huddle inlog. Wij zullen ARROWS toevoegen aan Huddle, zodat je al jouw producten bij elkaar hebt.

Wat wordt er allemaal beschreven in ARROWS?

De 4 pijlen en zijn 16 variaties

Heb ik een blauwdruk nodig?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.