We keren het tij en laten ieder kind zijn en haar eigen unieke ik zijn!

FREE SPIRITS

Leer het design van jouw gezin kennen

FREE SPIRITS

Leer het design van jouw gezin kennen

FREE SPIRITS

We starten een revolutie. Niet alleen voor onszelf, maar voor dat wat veel van ons het meest dierbaar is: onze kinderen. De generatie na ons. Laten wij ze ondersteunen in deze reis op aarde door ze te zien op zielsniveau.

Dit programma is de perfecte aanvulling op een persoonlijk Blauwdruk Boek en/of mijn online programma ALIGNED! Vanaf nu kan jij je kind ondersteunen om zichzelf te zijn met behulp van Human Design.

Je krijgt van mij de praktische kennis om kinderen te ondersteunen helemaal zichzelf te zijn. Daarmee verhoogt ook hun frequentie, maar ook voelen ze zich vrij om stappen te zetten die passen bij wat zij hier te doen hebben. Niet alleen voelen ze zich dan veel gelukkiger, ook zal het universum alles aan ze geven waar ze van dromen.

Human Design en kinderen

Ieder kind is een unieke expressie van de energie van liefde. Je kunt kinderen zonder Human Design te benoemen ondersteunen met het leven naar hun design. Daarmee breng je ze zonder dat ze dit doorhebben in alignment met wie zij werkelijk zijn, zodat ze zich niet alleen gelukkiger en vervulder voelen, maar ook zodat zij hun hoogste expressie leven, dat waarvoor zij naar aarde zijn gekomen.

Wie wilt er niet een gelukkig en overvloedig leven voor (jouw) kind(eren)?!

Waar gaat FREE SPIRITS over?

Je krijgt levenslang toegang tot dit programma waarin ik tips en tools deel om kinderen te alignen met wie ze werkelijk zijn, zónder ze te forceren of in een hokje te duwen (juist niet!). Kinderen zullen zich niet alleen gezien voelen, ook komt hun leven meer in de flow. Een overvloedig en gelukkig leven, dát is wat we willen voor onze volgende generatie(s)!

Ik ga je alles vertellen over hoe ik dit zelf doe én zou doen bij alle energietypen, profielen, autoriteiten en centrums.

Human Design en kinderen Free Spirits
Human Design en kinderen
4 Live sessies Human Design
Energie typen Human Design en kinderen
Human Design autoriteiten
Profiel lijnen Human Design
Free Spirits

Inhoud Free Spirits

Livesessie 1: Hier ga ik diep in op de 5 energietypen, strategieën, signatures en not self.

Livesessie 2: In deze sessie komen we bij het belangrijkste onderdeel van hun design: de autoriteit. Hoe is het kind ontworpen beslissingen te nemen die in lijn zijn met zijn/haar ziel. Wat kun je als ouder of begeleider zeggen en doen?

Livesessie 3: Nu gaan we het hebben over de profiellijnen. De rol die het kind hier komt spelen, waardoor zijn/haar dromen waar worden. Wat heeft het kind nodig? Hoe kun jij het kind helpen zijn eigen koers te varen?

Livesessie 4: De centrums vergeten wij uiteraard niet. We lopen alle 9 centrums langs, gedefinieerd en ongedefinieerd. Dit is het geraamte van het design van het kind en dus heel mooi als je het kind helpt dit stevig neer te zetten. Na deze sessie help je kinderen met het in balans houden van hun energiestroom, zodat zij in de hoogste frequentie leven.

Er is ook een Facebook Community waar je kunt verbinden met anderen over het toepassen van Human Design bij kinderen.

Free Spirits is geschikt voor iedereen die kinderen wil ondersteunen in het zijn wie ze werkelijk zijn.

Voor wie is Free Spirits geschikt? Voor iedereen die kinderen wil ondersteunen in zijn wie ze werkelijk zijn.

FREE SPIRITS Developing by Design.

Dit is de informatie waar de ziel van jouw kind(eren) op wacht. De ondersteuning in het opgroeien welke écht een verschil maakt. Laat ze zijn wie ze werkelijk zijn; een unieke expressie van de energie van liefde.

Van 555,- voor 197,-

Free Spirits mockup

Human Design

Human Design is een geweldig systeem, waarbij de kracht zit in het belichamen ervan. Je kunt nog zoveel weten, je zult het écht moeten implementeren wil je verschil in jouw geluk en leven gaan merken. En dat was mijn intentie toen ik de blauwdrukken lanceerde! Jij wilt je leven transformeren in het meest mooie en gelukkige leven wat er voor je is. Dan heb je praktische informatie nodig! 

Hoe gaat bestellen?

Stap 1: Je ontvangt per mail een bevestiging en de factuur

Stap 2: De live sessies vinden plaats in Zoom. Daarvoor krijg jij per sessie per mail een link toegestuurd. De sessies worden opgenomen en daarna geplaatst in de online leeromgeving. Daar krijg je ook inloggegevens voor óf dit programma wordt toegevoegd aan je bestaande account.

Stap 3: Je krijgt nog een mail met toegang tot de besloten Facebook groep waar jij met andere ouders/verzorgers kunt verbinden.

Reviews

review free spirits
review human design by lindy aligned blauwdruk en design
Review free spirits
review masterclasses

FAQ

Hoe krijg ik toegang tot de masterclasses?

De replays staan allemaal opgeslagen in de online leeromgeving, Huddle.

Ik heb geen Huddle account, wat nu?

Geen probleem, je krijgt automatisch een mailtje zodra wij de eerste onderdelen hebben klaar gezet.

Voor welke leeftijden is dit geschikt?

Het meest geschikt is dit als je kinderen wilt ondersteunen die nog aan het opgroeien zijn.

Hoe verschilt Free Spirits van ALIGNED?

Free Spirits is specifiek gericht op de ondersteuning van kinderen die opgroeien en hoe jij dit vanuit hun unieke design benadert als ouder/begeleider. Ook is gebleken dat het een helend programma is voor jouw eigen innerlijk kind en/of dat van anderen die je begeleidt met de praktische kennis uit Free Spirits. In Free Spirits vind je video’s en informatie sheets over alle energietypen, de autoriteiten, de profiellijnen en centrums. ALIGNED is een uitgebreide en groeiende kennisbibliotheek over Human Design met video’s en werkboeken over de energietypen, autoriteiten, definities, alle profielen, de centrums en alle kanalen. Met ALIGNED kun je pro actief aan de slag met jouw design en/of anderen daarbij begeleiden. Ook leer je hoe je een Human Design reading geeft, waar je ook de kennis voor hebt met ALIGNED.

Hoelang heb ik toegang tot dit programma?

Uiteraard houd je levenslang toegang tot dit programma, zoals jij van me gewend bent wink

Is dit zinvol voor mij als ik al een Blauwdruk Boek heb van mijn kind?

Het Blauwdruk Boek is de basis en in deze sessies krijg jij van mij praktische begeleiding om je/het kind te ondersteunen écht zichzelf te zijn. Je kunt ook vragen stellen in de bijbehorende Facebook groep

Maar ik heb geen facebook, kan ik dan vragen stellen?

Geen zorgen! Je kunt ook je vragen insturen per mail. De antwoorden komen in de online leeromgeving van Huddle te staan.

Wanneer zijn de live sessies?

Alle livesessies zijn geweest begin 2024. Alles is opgenomen en terug te kijken. Alle 4 de sessies zitten bomvol praktische informatie en tools om (jouw) kinderen in alignment te begeleiden.
In Huddle vind je ook al mijn aantekeningen en informatie terug per type, autoriteit, profiellijnen en centrums.

Kan ik ook vragen stellen?

Ja, deze keer mogen er tijdens dit 4 maanden durende programma vragen gesteld worden. Elke week kies ik een aantal vragen uit die ik ga beantwoorden.

Garantie?

Wanneer het programma na 2 weken toch niet jouw interesse heeft, mag je kosteloos annuleren en krijg je je geld terug.