Human Design is het filter waardoor je jouw liefde & licht de wereld in schijnt

Hoi, ik ben Lindy

Midden 2020 kreeg ik de diagnose PTSS na een ongeval met ons oudste zoontje van toen 6 jaar. Ik dacht dat mijn leven voorbij was. Door zijn ongeval was ik ervan overtuigd dat er een dag zou komen waarop het opnieuw mis zou gaan en wij hem voor altijd zouden moeten missen. Ik kon nergens anders meer aan denken. Het beheerste mijn dagen en mijn leven door psychische en lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en paniekaanvallen.

Gelukkig wist ik vrij snel dat ik hierbij hulp nodig had en na een paar maanden zat ik bij een psycholoog.

In die periode ben ik me gaan afvragen of ik überhaupt wel gelukkig was. Was mijn leven wel een leven waar ik blij van werd?

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik faalde in mijn werk. Ik was niet in staat eindeloos door te gaan. Ik had ook eigelijk geen interesse in werken voor een baas en ik wist eigenlijk sowieso niet waar ik dan wél interesse in had.

Het toeval (nu geloof ik niet meer in toeval) was dat ik in die periode een filmpje zag van Oprah Winfrey waarin zij het over de Wet van Aantrekkingskracht heeft en over de theorie van Newton dat alles wat je uitstoot een gelijke reactie aantrekt. Dat wil zeggen dat wanneer je liefde voelt en dus uitstraalt je ook liefde terug krijgt.

Maar om liefde te voelen moet je eerst liefde voor jezelf voelen. Hoe kun je dat voelen wanneer je niet het leven leeft waar je gelukkig van wordt?

Ik gooide mijn leven radicaal om. Alles wat me een negatief gevoel gaf liet ik los en ik begon te doen wat goed voelde. Zo begon ik als Australian Labradoodle fokker en ook dook ik helemaal in de wereld van spiritualiteit.

Niet lang daarna was mijn eerste kennismaking met Human Design. Alles viel op z’n plek toen ik las dat ik een Projector ben. Ik ben gemaakt om anderen te helpen en te begeleiden. Maar ook om me af te zonderen en rust te hebben.

Dát gevoel. Die herkenning, die bevestiging, dat echte geluksgevoel. Dat is wat ik anderen ook zo gun.

Hoe ver dat gevoel ook weg lijkt, het is er echt voor iedereen. En Human Design helpt je om die ontdekkingstocht daarnaartoe te verkorten.

lindy koffie curacao