In 3 stappen je droomleven manifesteren met Human Design

Sinds ik mijn design leef – als 2/4 Splenic Projector – voel ik me 100% mezelf en kan ik doen wat ik het allerliefste doe: vrij zijn, reizen en andere mensen helpen! En dan te bedenken dat ik in 2020 nog PTSS had! In slechts 3 jaar tijd is mijn leven getransformeerd! Ik krijg regelmatig de vraag welke stappen ik daar precies voor heb gezet en ik deel ze met liefde met je. In dit artikel vind je 3 praktische tips om je droomleven te manifesteren met Human Design. Daarnaast deel ik maar liefst 10 dingen die ik zelf dagelijks doe om aligned te blijven leven met mijn design.

1. Merk je not self op en hoe je daar je signature van kunt maken

Je not-self thema is het gevoel dat jij ervaart wanneer je niet in lijn met jouw design handelt. Je signature is het gevoel dat jij ervaart wanneer jouw beslissingen in lijn zijn met je design. Probeer er gedurende de dag eens op te letten wanneer je je not self ervaart. Wat heb je nodig om daar je signature van te maken? Door m’n not self op te merken en bewust te kiezen voor wat wél de bedoeling is, shift alles in een razendsnel tempo.

Dit is jouw not self

 • Projector: verbittering
 • Manifestor: boosheid
 • Generator: frustratie
 • Manifesting Generator: boosheid en frustratie
 • Reflector: teleurstelling

Dit is jouw signature

 • Projector: succes
 • Manifestor: vrede (rust)
 • Generator: tevredenheid
 • Manifesting Generator: vrede en tevredenheid
 • Reflector: verrassing

Nieuwsgierig naar jouw unieke design? In een op maat gemaakt blauwdruk leg ik gedetailleerd aan je uit hoe jij bent ontworpen. Praktisch en in begrijpelijke taal zodat je het direct kunt toepassen in je dagelijkse leven.

2. Volg je autoriteit

Je autoriteit laat je zien hoe jij beslissingen nemen en hoe je aanvoelt of iets wel of niet de bedoeling is voor jou. Binnen Human Design worden er 7 autoriteiten onderscheiden:

 • Emotionele autoriteit
 • Sacrale autoriteit
 • Splenic autoriteit
 • Ego/hart autoriteit
 • Self-projected autoriteit
 • Mentale of Environmental autoriteit
 • Lunar autoriteit

Welke autoriteit je precies hebt, is afhankelijk van de centra die bij jou gedefinieerd zijn. In de blogartikelen over ieder energietype lees je meer hierover. Of vraag een gepersonaliseerd blauwdruk aan. Daarin leg ik gedetailleerd en super praktisch aan je uit hoe je dit voor jezelf kunt laten werken.

3. Duik in je pearl sequence

De laatste stap is je ‘pearl sequence’. De pearl sequence bestaat uit een gouden combinatie van 4 gates die er echt uitspringen als het gaat om voorspoed en rijkdom:

 • Je bewuste Zon
 • Je onbewuste Mars
 • Je bewuste Jupiter
 • Je onbewuste Jupiter

Deze unieke combinatie van gates leert je dat ook jij geboren bent voor geluk en welvaart. Als ik bijvoorbeeld merk dat ik een blokkade heb op geld, dan kijk ik altijd als eerste naar mijn onbewuste Mars, dan naar mijn bewuste Zon en vervolgens naar het centrum waar ze in zitten. Dit vertellen ze je:

Je onbewuste Mars: Hier heb jij iets te leren 

Je onbewuste Mars is het startpunt. Hier heb jij iets te leren. En misschien zie je het zelf niet eens zo (hij is tenslotte onbewust), maar dit houdt jou tegen óf katapulteert jou. 

Je bewuste Zon: This is where you shine 

Een belangrijke energie in jouw design. This is where you shine! Deze energie is waarschijnlijk herkenbaar voor je, je bent je ervan bewust. Hier kunnen mensen jou voor wakker maken, hier ga jij van ‘aan’! Tenminste, als je je hoogste expressie leeft 🙂

Jouw onbewuste Jupiter: Dit heb je te bieden

Dit is de energie die jij hebt als je gaat staan voor wat je te betekenen hebt. Het is een gave die je onbewust hebt. Hiermee zeg jij tegen het Universum: “Dit is wat ik te bieden heb aan deze wereld”. Het Universum beloont je vervolgens met de juiste mensen en kansen.

Jouw bewuste Jupiter: Dit is de energie die jij uitstraal

Als de vorige drie gates samensmelten, dan is dit de energie die jij uitstraalt. Dit is waardoor jij magnetisch wordt voor voorspoed en waarmee je dus als een magneet je dromen en doelen naar je toetrekt. Puur en alleen omdat jij je design leeft en je gaven deelt met de wereld. Je doet het bijna niet eens meer voor de voorspoed; dit is wat jij te brengen hebt. En dan komt alles wat je wilt als vanzelf naar je toe.

  Lindy op Curacao
  Human Design en kinderen Free Spirits
  Manifesteren Human Design

  Zo manifesteerde ik mijn droomleven met Human Design

  In 2020 zat ik er mentaal en fysiek helemaal doorheen. Ik had paniekaanvallen, chronische hyperventilatie en kon nergens meer van genieten. Slechts 3 jaar later leef ik het leven van m’n dromen mét m’n gezin: vrij, reizend en doen wat ik het liefste doe: anderen écht helpen. Hoe dan? Human Design veranderde mijn leven (en dat van m’n gezin) compleet! De eerste jaren zette ik kleine stapjes, want ik kende mijn design nog niet zo goed. Maar toen ik eenmaal doorhad hoe ik ontworpen ben, ging alles 20 keer zo snel! Dit is wat ik dagelijks doe (en wat jij ook kan doen om jouw droomleven te manifesteren met Human Design):

  • Ik vertrouw 1000% op mijn autoriteit en zet de stappen, ook al zijn ze eng. (PS: ze zijn altijd eng)
  • Ik ben één voor één mijn centrums gaan deconditioneren, zonder concessies te doen
  • Confronterend…maar ik werd een totaal ander mens
  • Deconditioneren gaat vaak gepaard met “tegenslagen”, omdat de weg vrij gemaakt moet worden en er een nieuwe werkelijkheid ontstaat. Ik krabbel niet terug als m’n wereld schudt, want ik vraag bij twijfel aan mijn autoriteit wat het beste is. Je autoriteit is jouw lijntje met het Universum
  • Alles waar ik mijn not-self bij opmerk, verander ik. Zelfs de kleinste dingen; zoals kleding waar ik chagrijnig van word overdag. Ik ga me dan bijv. verkleden
  • Ik reik naar succes in alles. Dat gaat (niet altijd) over materie, maar over de impact die ik maak in mijn eigen leven, het leven van m’n gezin en dat van m’n klanten. Je signature is het teken dat je in de flow bent 
  • Ik weet dat het Universum me geeft wat ik uitzend en dit komt steeds sneller naar me toe
  • Ik bedenk mijn stappen niet met mijn ongedefinieerd hoofd centrum. Ik forceer niets en laat het tot me komen. Hierdoor werk ik samen met het Universum waardoor alles met gemak stroomt
  • Ik pas de kennis over mijn design dagelijks toe, weet wat mijn design inhoudt en heb het voor mezelf én voor jou vertaald naar de praktijk
  • Ik probeer niet hetzelfde te zijn als anderen, maar blijf trouw aan mezelf en mijn design
  • Ik weet dat ik aligned de beste moeder ben voor onze kinderen en dat dát is waarom ze bij ons kwamen. Dit is een mega motivatie om aligned te zijn 🥹❤️

  Ik hoop dat mijn verhaal je inspireert en motiveert om de stappen te zetten. Als ik het kan, kan jij het ook! Durf groots te dromen! Zend je wensen uit naar het Universum, laat het los en het Universum zal je laten zien wat de weg is. Het zal op onverwachte manieren naar je toe komen! Ik wens je het allermooiste leven.

  Liefs,

  Lindy

  Meer weten over Human Design?

  Het 5/1 profiel in Human Design: dit zegt het over jou

  Het 5/1 profiel in Human Design: dit zegt het over jouJe profiel vertelt je alles over jouw persoonlijkheid en hoe je gezien wordt door je omgeving. Ook zegt het wat over hoe je je levensdoelen manifesteert. Met een 5/1 profiel in Human Design ben jij hier om een held...

  Stap voor stap deconditioneren met behulp van Human Design

  Stap voor stap deconditioneren met behulp van Human DesignGedurende je leven heb je jezelf (bewust of onbewust) een bepaalde rol aangemeten. Dit kan komen door de dingen die je hebt meegemaakt, maar ook door de omgeving waarin je bent opgegroeid. De een is hier...

  Het 4/6 profiel in Human Design: dit zegt het over jou

  Het 4/6 profiel in Human Design: dit zegt het over jouJe profiel vertelt je alles over jouw persoonlijkheid en hoe je gezien wordt door je omgeving. Ook zegt het wat over hoe je je levensdoelen manifesteert. Met een 4/6 profiel in Human Design draait het volledig om...

  Het 1/3 profiel in Human Design: dit zegt het over jou

  Het 1/3 profiel in Human Design: dit zegt het over jouJe profiel vertelt je alles over jouw persoonlijkheid en hoe je gezien wordt door je omgeving. Ook zegt het wat over hoe je je levensdoelen manifesteert. Met een 1/3 profiel in Human Design ben jij degene die...

  Het 5/2 profiel in Human Design: dit zegt het over jou

  Het 5/2 profiel in Human Design: dit zegt het over jouJe profiel vertelt je alles over jouw persoonlijkheid en hoe je gezien wordt door je omgeving. Ook zegt het wat over hoe je je levensdoelen manifesteert. Heb jij een 5/2 profiel in Human Design? Dan ben jij, met...

  Het 4/1 profiel in Human Design: dit zegt het over jou

  In Human Design staat het 4/1 profiel voor degenen die hun eigen waarheid delen om anderen te verrijken.Je profiel vertelt je alles over jouw persoonlijkheid en hoe je gezien wordt door je omgeving. Ook zegt het wat over hoe je je levensdoelen manifesteert. Het 4/1...

  Het 6/2 profiel in Human Design: dit zegt het over jou

  Het 6/2 profiel in Human Design: dit zegt het over jouJe profiel vertelt je alles over jouw persoonlijkheid en hoe je gezien wordt door je omgeving. Ook zegt het wat over hoe je je levensdoelen manifesteert. In Human Design staat het 6/2 profiel voor het opdoen van...

  Wat is je incarnation cross in Human Design?

  Wat is je incarnation cross in Human Design?Je incarnation cross in Human Design laat zien waarom jij hier op aarde bent gekomen en vertelt je alles over je levensmissie. De energieën van de vier gates waaruit je incarnation cross bestaat vertellen je grotendeels wat...

  Hoe kan het dat tweelingen met hetzelfde Human Design toch verschillend zijn?

  Hoe kan het dat tweelingen met hetzelfde Human Design toch verschillend zijn?Je unieke design wordt bepaald door je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Dit betekent dat tweelingen vaak zeer vergelijkbare of zelfs identieke Human Designs charts hebben. Maar...

  Het 3/5 profiel in Human Design: dit zegt het over jou

  Het 3/5 profiel in Human Design: dit zegt het over jouJe profiel vertelt je alles over jouw persoonlijkheid en hoe je gezien wordt door je omgeving. Ook zegt het wat over hoe jij je levensdoelen manifesteert. In Human Design staat het 3/5 profiel voor experimenteren,...