In 3 stappen je droomleven manifesteren met Human Design

Sinds ik mijn design leef – als 2/4 Splenic Projector – voel ik me 100% mezelf en kan ik doen wat ik het allerliefste doe: vrij zijn, reizen en andere mensen helpen! En dan te bedenken dat ik in 2020 nog PTSS had! In slechts 3 jaar tijd is mijn leven getransformeerd! Ik krijg regelmatig de vraag welke stappen ik daar precies voor heb gezet en ik deel ze met liefde met je. In dit artikel vind je 3 praktische tips om je droomleven te manifesteren met Human Design. Daarnaast deel ik maar liefst 10 dingen die ik zelf dagelijks doe om aligned te blijven leven met mijn design.

1. Merk je not self op en hoe je daar je signature van kunt maken

Je not-self thema is het gevoel dat jij ervaart wanneer je niet in lijn met jouw design handelt. Je signature is het gevoel dat jij ervaart wanneer jouw beslissingen in lijn zijn met je design. Probeer er gedurende de dag eens op te letten wanneer je je not self ervaart. Wat heb je nodig om daar je signature van te maken? Door m’n not self op te merken en bewust te kiezen voor wat wél de bedoeling is, shift alles in een razendsnel tempo.

Dit is jouw not self

 • Projector: verbittering
 • Manifestor: boosheid
 • Generator: frustratie
 • Manifesting Generator: boosheid en frustratie
 • Reflector: teleurstelling

Dit is jouw signature

 • Projector: succes
 • Manifestor: vrede (rust)
 • Generator: tevredenheid
 • Manifesting Generator: vrede en tevredenheid
 • Reflector: verrassing

Nieuwsgierig naar jouw unieke design? In een op maat gemaakt blauwdruk leg ik gedetailleerd aan je uit hoe jij bent ontworpen. Praktisch en in begrijpelijke taal zodat je het direct kunt toepassen in je dagelijkse leven.

2. Volg je autoriteit

Je autoriteit laat je zien hoe jij beslissingen nemen en hoe je aanvoelt of iets wel of niet de bedoeling is voor jou. Binnen Human Design worden er 7 autoriteiten onderscheiden:

 • Emotionele autoriteit
 • Sacrale autoriteit
 • Splenic autoriteit
 • Ego/hart autoriteit
 • Self-projected autoriteit
 • Mentale of Environmental autoriteit
 • Lunar autoriteit

Welke autoriteit je precies hebt, is afhankelijk van de centra die bij jou gedefinieerd zijn. In de blogartikelen over ieder energietype lees je meer hierover. Of vraag een gepersonaliseerd blauwdruk aan. Daarin leg ik gedetailleerd en super praktisch aan je uit hoe je dit voor jezelf kunt laten werken.

3. Duik in je pearl sequence

De laatste stap is je ‘pearl sequence’. De pearl sequence bestaat uit een gouden combinatie van 4 gates die er echt uitspringen als het gaat om voorspoed en rijkdom:

 • Je bewuste Zon
 • Je onbewuste Mars
 • Je bewuste Jupiter
 • Je onbewuste Jupiter

Deze unieke combinatie van gates leert je dat ook jij geboren bent voor geluk en welvaart. Als ik bijvoorbeeld merk dat ik een blokkade heb op geld, dan kijk ik altijd als eerste naar mijn onbewuste Mars, dan naar mijn bewuste Zon en vervolgens naar het centrum waar ze in zitten. Dit vertellen ze je:

Je onbewuste Mars: Hier heb jij iets te leren 

Je onbewuste Mars is het startpunt. Hier heb jij iets te leren. En misschien zie je het zelf niet eens zo (hij is tenslotte onbewust), maar dit houdt jou tegen óf katapulteert jou. 

Je bewuste Zon: This is where you shine 

Een belangrijke energie in jouw design. This is where you shine! Deze energie is waarschijnlijk herkenbaar voor je, je bent je ervan bewust. Hier kunnen mensen jou voor wakker maken, hier ga jij van ‘aan’! Tenminste, als je je hoogste expressie leeft 🙂

Jouw onbewuste Jupiter: Dit heb je te bieden

Dit is de energie die jij hebt als je gaat staan voor wat je te betekenen hebt. Het is een gave die je onbewust hebt. Hiermee zeg jij tegen het Universum: “Dit is wat ik te bieden heb aan deze wereld”. Het Universum beloont je vervolgens met de juiste mensen en kansen.

Jouw bewuste Jupiter: Dit is de energie die jij uitstraal

Als de vorige drie gates samensmelten, dan is dit de energie die jij uitstraalt. Dit is waardoor jij magnetisch wordt voor voorspoed en waarmee je dus als een magneet je dromen en doelen naar je toetrekt. Puur en alleen omdat jij je design leeft en je gaven deelt met de wereld. Je doet het bijna niet eens meer voor de voorspoed; dit is wat jij te brengen hebt. En dan komt alles wat je wilt als vanzelf naar je toe.

  Lindy op Curacao
  Human Design en kinderen Free Spirits
  Manifesteren Human Design

  Zo manifesteerde ik mijn droomleven met Human Design

  In 2020 zat ik er mentaal en fysiek helemaal doorheen. Ik had paniekaanvallen, chronische hyperventilatie en kon nergens meer van genieten. Slechts 3 jaar later leef ik het leven van m’n dromen mét m’n gezin: vrij, reizend en doen wat ik het liefste doe: anderen écht helpen. Hoe dan? Human Design veranderde mijn leven (en dat van m’n gezin) compleet! De eerste jaren zette ik kleine stapjes, want ik kende mijn design nog niet zo goed. Maar toen ik eenmaal doorhad hoe ik ontworpen ben, ging alles 20 keer zo snel! Dit is wat ik dagelijks doe (en wat jij ook kan doen om jouw droomleven te manifesteren met Human Design):

  • Ik vertrouw 1000% op mijn autoriteit en zet de stappen, ook al zijn ze eng. (PS: ze zijn altijd eng)
  • Ik ben één voor één mijn centrums gaan deconditioneren, zonder concessies te doen
  • Confronterend…maar ik werd een totaal ander mens
  • Deconditioneren gaat vaak gepaard met “tegenslagen”, omdat de weg vrij gemaakt moet worden en er een nieuwe werkelijkheid ontstaat. Ik krabbel niet terug als m’n wereld schudt, want ik vraag bij twijfel aan mijn autoriteit wat het beste is. Je autoriteit is jouw lijntje met het Universum
  • Alles waar ik mijn not-self bij opmerk, verander ik. Zelfs de kleinste dingen; zoals kleding waar ik chagrijnig van word overdag. Ik ga me dan bijv. verkleden
  • Ik reik naar succes in alles. Dat gaat (niet altijd) over materie, maar over de impact die ik maak in mijn eigen leven, het leven van m’n gezin en dat van m’n klanten. Je signature is het teken dat je in de flow bent 
  • Ik weet dat het Universum me geeft wat ik uitzend en dit komt steeds sneller naar me toe
  • Ik bedenk mijn stappen niet met mijn ongedefinieerd hoofd centrum. Ik forceer niets en laat het tot me komen. Hierdoor werk ik samen met het Universum waardoor alles met gemak stroomt
  • Ik pas de kennis over mijn design dagelijks toe, weet wat mijn design inhoudt en heb het voor mezelf én voor jou vertaald naar de praktijk
  • Ik probeer niet hetzelfde te zijn als anderen, maar blijf trouw aan mezelf en mijn design
  • Ik weet dat ik aligned de beste moeder ben voor onze kinderen en dat dát is waarom ze bij ons kwamen. Dit is een mega motivatie om aligned te zijn 🥹❤️

  Ik hoop dat mijn verhaal je inspireert en motiveert om de stappen te zetten. Als ik het kan, kan jij het ook! Durf groots te dromen! Zend je wensen uit naar het Universum, laat het los en het Universum zal je laten zien wat de weg is. Het zal op onverwachte manieren naar je toe komen! Ik wens je het allermooiste leven.

  Liefs,

  Lindy

  Meer weten over Human Design?

  Dit zeggen de pijlen (variabelen) in Human Design over jou

  Dit zeggen de pijlen (variabelen) in Human Design over jouDe pijlen in je Human Design chart geven je inzicht in hoe je naar de wereld kijkt, in welke omgeving jij je het prettigst voelt en hoe je informatie tot je neemt. Ze zijn een mooie tool om je verder te...

  Zo begrijp je de invloed van de transits op jouw Human Design

  Zo begrijp je de invloed van de transits op jouw Human DesignDe planeten in ons zonnestelsel zijn continu in beweging. Van de stand van de zon tot de beweging van de maan, ze hebben (onbewust) een krachtige invloed op jouw dagelijkse leven. Je noemt deze verschuiving...

  Wat zegt Human Design over jouw relaties met anderen?

  Wat zegt Human Design over jouw relaties met anderen?Human Design geeft je inzicht in je kwaliteiten, je kansen, je uitdagingen en je valkuilen. Je bent daarin uniek! Maar wat gebeurt er als er twee personen samenkomen? Oftewel; wanneer je twee unieke designs...

  De 9 Human Design centers & hun unieke krachten

  De 9 Human Design centers & hun unieke krachtenOp je chart zie je gekleurde en witte vlakken. Deze vlakken noem je binnen Human Design je centers. Het zijn er negen in totaal en elk centrum heeft zijn eigen kenmerken en krachten. Samen vormen ze de basis van jouw...

  Is Human Design onzin? Dit is hoe ik daar tegenaan kijk.

  Is Human Design onzin? Dit is hoe ik daar tegenaan kijk De meningen over Human Design lopen nogal uiteen; de een vindt het onzin, de ander zweert erbij. Wat je er ook van vindt, feit is dat Human Design steeds populairder wordt. Maar daarmee worden er ook steeds meer...

  Hoe leef je je Human Design? In 6 stappen je design belichamen

  Hoe leef je je Human Design? In 6 stappen je design belichamenAls je voor het eerst naar je chart kijkt zie je waarschijnlijk vooral lijntjes, kleurtjes en vlakken. Wat betekent dit allemaal en waar moet je beginnen? In dit artikel leg ik stap voor stap en super...

  Wat als je je exacte geboortetijd niet weet voor Human Design?

  Wat als je je exacte geboortetijd niet weet voor Human Design?Om jouw unieke chart te kunnen berekenen heb je je geboortedatum, geboortetijd en je geboorteplaats nodig. Maar wat als je je exacte geboortetijd niet weet? Hoe nauw komt dit? Kan je ook een geschatte tijd...

  Zo maak je een vision board voor 2024 met Human Design

  Zo maak je een vision board voor 2024 met Human DesignHet einde van 2023 is in zicht. Een mooi moment om te reflecteren, maar ook om vooruit te kijken en te fantaseren over het nieuwe jaar. Wat zijn je wensen en verlangens? Hoe zou jouw ideale 2024 eruitzien? Ik daag...

  Dit zijn de 5 Human Design definities & hun unieke kracht

  Dit zijn de 5 Human Design definities & hun unieke krachtOp je chart zie je een lijst met ‘chart information’ staan en daartussen staat ‘definitie’ (of ‘definition’). Binnen Human Design worden er 5 verschillende definities onderscheiden. De definitie die je hebt...

  De 36 kanalen van Human Design op een rij & uitgelegd

  De 36 kanalen van Human Design op een rij & uitgelegd Verspreid over je chart zie je een soort spinnenweb van lijnen lopen. Dit zijn de 36 kanalen van Human Design. In deze kanalen liggen jouw unieke talenten verscholen. Je draagt ze altijd bij je. En soms ben je...